bedrijfsadministratie Emmeloord

Administratiekantoor Sairam is gevestigd in Den Haag vlakbij de Leyweg. Bij een VOF dienen er extra zaken te worden geadministreerd en extra aangiften te worden ingediend (winstverdeling, extra aangiften inkomstenbelasting etc.) De tarieven genoemd bij ZZP'ers / Eenmanszaken (zonder personeel) worden verhoogd met € 20,- per maand.

Wij richten een centrale administratie in die voor de bevoegde landen en managers beschikbaar is. Daarnaast adviseren wij over de consequenties voor uw salarisadministratie als een buitenlandse werknemer (tijdelijk) bij u komt werken of een Nederlandse werknemer voor u aan het werk gaat in het buitenland.

We hebben veel klanten uit Den Haag en nabij gelegen plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en in de omgeving van de randstad: Rotterdam, Delft, Rijswijk, Nootdorp, Voorburg, Wateringen, Wassenaar, Naaldwijk, Hoofddorp, Scheveningen, Alphen aan den Rijn, Midden-Delfland, Westland, Zoetermeer, Schiedam, Leiden, Gouda, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Spijkenisse en Zwijndrecht.

De Amsterdamse rechtbank rekende het de man zwaar aan dat hij zich "er kennelijk niet om bekommerde dat zijn klanten het risico liepen op navorderingen door de Belastingdienst." De klanten zijn verantwoordelijk voor hun eigen aangiften, en moeten het ten onrechte ontvangen geld terugbetalen.

De Bachelor SPD van LOI Hogeschool is van hoog niveau en heeft exact dezelfde uitstraling op de arbeidsmarkt als een SPD-diploma dat bij een andere opleider gehaald is. Sterker nog, met een LOI Hogeschooldiploma heb je waarschijnlijk een streepje voor, omdat je naast je opleiding praktijkervaring hebt opgedaan.

Wij analyseren het huidige proces van salarisverwerking, geven advies over het read more administratieve proces en richten de administratie op maat voor u in. Als de basis van uw (online) administratie goed is ingericht, denken we graag met u mee over de registratie van verlof en verzuim of de overstap naar digitale loonstroken of een digitaal personeelsdossier (Employee Self Service).

De mailadressen van al onze medewerkers (afkorting gevolgd door @) zijn te vinden in de schoolgids Mocht er haast bij zijn, dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen gedurende een van de schoolpauzes: 10.45 - 11.00 uur; 12.30 - 13.00 uur of 15.15 - 15.30 uur.

Een volledige salarisadministratie tegen een transparante prijs van € 10, - per medewerker per periode en werken wij op basis van het all-inclusive concept. We zijn actief in de wereld van accountancy, fiscaliteit en financiën. Op basis hiervan gaat Rousch op zoek naar de best mogelijke toekomstige werkgever.

Voor al uw belastingzaken kunt u bij ons terecht. U mag de gegevens alleen op papier bewaren als u een zeer kleine administratie hebt die binnen een redelijke termijn is te controleren. Kies voor een directe besparing op de tarieven van een administratiekantoor en maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze professionals.

Met onze persoonlijke ondersteuning heeft u altijd een perfect overzicht op uw boekhouding. De belastingadviseur schiet niet in zijn zorgplicht tekort als u hem opzettelijk onjuiste informatie heeft gegeven of opzettelijk relevante zaken heeft verzwegen, tenzij de belastingadviseur redelijkerwijs had moeten weten dat dit het geval was.

Op de website van de belastingdienst & Kamer van Koophandel is veel informatie te vinden wat betreft de administratie en boekhouding van uw eenmanszaak. In Ondernemers willen meer waarde van hun accountantskantoren, een recent onderzoek van de ING, staat dat ondernemers steeds meer van hun accountantskantoor verlangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *